Osoite: Mielikintie 8, 90550 Oulu

Sairaanhoitaja: 044 544 6105
Hoitajat: 050 449 5100

ASUNTOHAKEMUS

Metsolan Kartano on 2010 valmistunut monipuolinen ikäihmisten palvelutalo, joka sijaitsee rauhallisessa, puistomaisessa ympäristössä Oulun Puolivälinkankaalla. Kirjastopalvelut, seurakuntakeskus ja kauppa ovat kävelymatkan päässä.

Talossamme on 139 viihtyisää, esteettömän asumisen mahdollistavaa senioriasuntoa sekä kaikki tarvittavat ikääntyneen itsenäistä asumista tukevat palvelut. Maukasta kotiruokaa tarjoaa päivittäin lounasbuffetista Ravintola Odessa (niin talon kuin ympäristönkin asukkaille).

Metsolan Kartano on yksi Caritas-Säätiön Hyvä Naapuri -toiminnassa mukana olevista palvelutaloista. Talossa asuu 5 nuorta opiskelijaa, jotka viettävät vapaa-aikaa asukkaiden kanssa järjestäen ryhmätapaamisia ja kahdenkeskisiä keskusteluja. Lue toiminnasta Ylen uutisesta.

Ammattitaitoinen Caritas Kotihoidon henkilökuntamme tuottaa niin kotisairaanhoidon kuin hoiva- ja huolenpidon sekä kodinhoidon palvelut. Ympärivuorokautinen hoitajapäivystyksemme ja turvapalvelu sisältyy peruspalvelumaksuun (mikäli hälytys edellyttää kotikäyntiä, veloitetaan siitä voimassa olevan kotihoitohinnaston mukainen käyntimaksu). Asukkaalla on myös mahdollisuus hankkia erillinen turvaranneke. Palveluhinnasto_2018_Metsolakodit

Talossa on oma kuntosali, jossa järjestetään ohjattuja liikuntaryhmiä. Samassa yhtedessä toimii myös fysioterapeutin vastaanottotilat. Palvelut tuottaa Seniorkunto.

Panostamme asumisen viihtyvyyteen kulttuurin ja muun tarjonnan keinoin. Asukkaillemme järjestetään runsaasti tilaisuuksia yhdessä tekemiseen ja seurusteluun arkiaskareiden, juhlien vieton ja harrastusten parissa. Talossamme on asukastupa, harrastustiloja sekä oma taidegalleria. Viikoittain vaihtuvan ohjelmamme löydät täältä.

+ Palvelut

+ Virkistystoiminta

• Hyvä Naapuri -toimintaa (5 nuorta opiskelijaa asuu talossa ja viettää aikaa asukkaiden kanssa)
  • Haluatko miljonääriksi -tietovisa, Bingo
  • Porina Kerho ja karaoke
  • Petankki ja mölkky, ulkoiluryhmä
  • Asukastoimikunta kokoontuu kerran kuukaudessa.
  • Asukastapahtumat, retket ja ulkopuoliset esiintyjät
  • Lisäksi Metsolan Kartanossa toimii taidegalleria.
  • Viikko-ohjelmat

+ Asumiskustannukset

48,5 m2, vuokra 679,40 €
55,5 m2, vuokra 777,45 €
68 m2, vuokra 904,55 €
51 m2, vuokra 714,50 €

Peruspalvelumaksu 65 €/ kk (huoneistokohtainen)
Vesimaksuennakko 14 €/ hlö/ kk

Palveluhinnasto_2018_Metsolakodit

+ Talotiedot

• Kerrostalo
  • Valmistunut 2010
  • 139 asuntoa
  • Asukastupa, harrastustiloja sekä oma taidegalleria

Isännöinti

Kiinteistö-Tahkola Oy
Lumijoentie 1, 90400 Oulu
www.kiinteistotahkola.fi

Kiinteistöhuolto

Oulun Perusisännät Oy
Kansankatu 53, 3 krs 90100 Oulu
044 773 8058 (kiinteistönhoitaja)

+ Sijainti ja ympäristö

Metsolan Kartano sijaitsee rauhallisessa, puistomaisessa ympäristössä Oulun Puolivälinkankaalla. Kirjastopalvelut, seurakuntakeskus ja kauppa ovat kävelymatkan päässä.

+ Metsolan galleria

galleria3

Metsolan Kartanossa on näyttävä galleriatila, jossa taiteilijat voivat pitää näyttelyn veloituksetta.

Toimintaperiaate:

• Järjestetään 12 kuvataidenäyttelyä vuodessa (1 kk/ taiteilija).
  • Yksityiset taiteilijat tai ryhmät.
  • Näytteilleasettaja järjestää teosten kuljetuksen, ripustuksen ja pois kuljettamisen.
  • Väkivaltaiset, rasistiset tai muutoin ihmisarvoa tai uskontoa loukkaavatteokset eivät sovellu tilaan.
  • Vuokraa ei peritä.

Tila:

• Ripustuspinta-alaa yhteensä 18,60 jm.
  • Koostuu kolmesta seinästä, joiden pituudet ovat 400, 700 ja 760 cm.
  • Ripustuskorkeus on 220 – 260 cm.
  • Ripustussysteeminä ovat siima ja pikalukitus. Tilaan ei voi lisätä koukkuja.
  • Tilassa on kiinteä valaistus, ei kohdevaloja

Metsolan galleria, Mielikintie 8, 90550 Oulu (A-rappu, toinen kerros. Käynti pääovesta)

Avoinna joka päivä klo 8.00 –16.00

Näyttelyiden kuraattorina toimii Jari Päätalo, jari.paatalo@caritaslaiset.fi

Tarkemmat tiedot galleriasopimuksessa.

Mielikintie 8, Oulu, Suomi

• Kiinnostuitko palvelusta? Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.