Caritas Nestori

Osoite: Pappilantie 5 D, 2. kerros, 90460 Oulunsalo

Palveluesimies: Venninen Johanna, 050 370 7214 (etunimi.sukunimi@caritaslaiset.fi)

Henkilökunta: 050 5743625

 

Caritas Nestori on Oulunsalossa sijaitseva 8-paikkainen ympärivuorokautista tehostettua asumispalvelua tarjoava aikuisneurologinen yksikkö. Asiakkaat ovat neurologisesti vammautuneita tai neurologista sairautta sairastavia henkilöitä. Asiakkaiden avun ja ohjauksen tarve vaihtelee yksilöllisesti ja palvelu perustuu asiakkaan tarpeista lähtevään, yhteistyössä laadittuun hoito- ja palvelusuunnitelmaan.

Jokaisella asiakkaalla on oma vuokra-asunto, jossa on tupakeittiö, makuuhuone ja tilava kylpyhuone. Asiakkaat voivat sisustaa asuntonsa haluamallaan tavalla. Viihtyisässä ja kauniisti sisustetussa oleskelutilassa ruokaillaan ja vietetään aikaa yhdessä. Asiakkaiden omaiset ja läheiset ovat aina tervetulleita vierailulle ja yhteisiin tapahtumiin.

Hoitohenkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden. Henkilökunta huolehtii asiakkaiden päivittäisestä hoidosta ja huolenpidosta sekä virikkeellisestä arjesta. Tavoitteenamme on kuntoutumista edistävän hoitotyön avulla tukea asiakkaan itsenäistä selviytymistä.

Hoitohenkilökunta on vammaistyöhön erikoistunutta ja työtä tehdään moniammatillisen tiimin kanssa, johon kuuluu muun muassa fysio- ja toimintaterapeutteja.

Caritas Nestorin asiakkailla on mahdollisuus osallistua päivätoimintaan, jota järjestetään yksikön pihapiirissä sijaitsevissa viihtyisissä tiloissa. Päivätoiminnan ohjaaja vastaa toiminnasta tavoitteellisesti ja suunnitellusti. Päivätoiminnan sisältö suunnitellaan yhdessä asiakkaiden kanssa. Kodikas pihapiiri ja lähiympäristö tarjoavat mahdollisuuden turvalliseen liikkumiseen, harrastamiseen ja asiointiin.

Caritas Nestori on ARA-kohde ja asukasvalinta tehdään ARAn perusteiden mukaiseti: ”Asukkaiden valinta perustuu sosiaaliseen tarkoituksenmukaisuuteen ja taloudelliseen tarpeeseen, joita arvioidaan hakijan asunnontarpeen, varallisuuden ja tulojen perusteella”.

+ Palvelut

  • Henkilökunta paikalla ympäri vuorokauden
  • Päivätoiminta
  • Henkilökohtainen apu
  • Kuntoutuspalvelut

+ Talo- ja asuntotiedot

  • Kerrostalo
  • Valmistunut 2010
  • 10 asukaspaikkaa
  • Ranskalaiset parvekkeet

+ Sijainti ja ympäristö

Caritas Nestori sijaitsee Oulunsalossa keskeisellä paikalla Kauppakeskus Kapteenin välittömässä läheisyydessä

Caritas Nestori

Pappilantie 5, Oulunsalo, Suomi