Caritas Rovaniemen palvelukeskukseen lääkäri- ja terapiapalvelut

30052017

Lapin Lääkärikeskus

Caritas Rovaniemen palvelukeskuksen tarjonta laajeni, kun paikallinen Lapin Lääkärikeskus aloitti vastaanottotoiminnan tiloissa. Terveyspalveluihin kuuluu yleislääkärin vastaanotto sekä fysio- ja jalkaterapeutin palvelut. Palvelut ovat tarjolla ajanvarauksella niin talossa asuville kuin ulkopuolisille.

Yleislääkäri on kokonaisvaltaisen hoidon asiantuntija. Vastaanotolla hoituvat akuutit vaivat, kuten infektiot, pienet tapaturmat, tulehdukset sekä tuki- ja liikuntaelimistön vaivat ovat tyypillisiä hoidon kohteita. Yleislääkärit ovat erikoistuneet yleisimpiin kansansairauksiin, kuten tuki- ja liikuntaelimistön, sydän- ja verenkiertoelimistön, diabeteksen, verenpainetaudin ja reumasairauksien hoitoon. Vastaanotolla voidaan suorittaa myös pieniä toimenpiteitä: ihon pienkirurgiset toimenpiteet ja injektiohoidot, kuten kortisoni-pistokset sekä polvinivelen lääkeinjektiot.

Lääkäri on alkuun paikalla kerran viikossa torstaisin klo 12-16.

Fysioterapeutille voi tulla suoraan ilman lähetettä, tai lääkärin arvion perusteella, jolloin hoidosta saa Kela-korvauksen. Jalkaterapeutin erityisosaamisalueena ovat jalkojen ongelmat ja sairaudet. Syytä erilaisiin kipuihin selvitetään jalkaterapeuttisella tutkimuksella. Jalkojen virheasentojen hoitoon jalkaterapeutti voi valmistaa tarvittaessa yksilölliset, käsintehdyt pohjalliset. Erityisen tärkeää jalkojen säännöllinen tutkiminen on, jos sairastaa diabetesta tai reumaattista sairautta.

Jalkaterapeutin vastaanotto tiistaisin klo 12-16
Fysioterapeutin vastaanotto keskiviikkoisin klo 12-16

 

Ajanvaraus numerosta 0207 199780/
Lapin Lääkärikeskus

Osoite: Caritas Rovaniemi, Lapinkatu 1 (tilat katutasossa, käynti pääsisäänkäynnistä)

Lapin Lääkärikeskuksen nettisivut