Avoimet työpaikat: Haemme sairaanhoitajaa Caritas Niemelään

28082017

Niemelä

Haemme
SAIRAANHOITAJAA
vammaispalveluiden yksikköömme

Haemme Caritas Niemelään sairaanhoitajaa. Palvelukoti sijaitsee Tuiraan vuonna 2014 avatussa Caritas Matriitissa. Asukkaat ovat liikuntarajoitteisia aikuisia ja ikääntyneitä, joilla on vammaispalvelulain mukainen oikeus palveluihin. Ammattitaitoinen henkilökunta on paikalla ympärivuorokautisesti.

Vastaat asukkaidemme sairaanhoidollisista tehtävistä, joten tehtävä edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa. Eduksi katsomme geronomin tai sosionomin koulutuksen, koska työ sisältää myös asukkaiden ohjaustyötä. Osallistut lisäksi talon arkiaskareisiin ja muuhun hoitotyöhön.

Työyhteisönä Caritas on jatkuvasti kehittyvä, ketterä ja yhteisöllinen, jossa tehdään tiimityötä hyvässä hengessä. Tarjoamme työntekijöillemme mahdollisuuden koulutuksiin, kannustavia henkilöstöetuja sekä aktiivista virkistystoimintaa.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa lokakuun alussa tai sopimuksen mukaan. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä. Tehtävässä on 4 kuukauden koeaika. Palkkaus on yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukainen. Lääkärintodistus soveltuvuudesta esitettävä ennen työn vastaanottamista ja hakijan on oltava rekisteröityneenä Terhikkiin ja Suosikkiin.

Hakeminen:
Täytä 10.9.2017 mennessä sähköinen hakemus

Tiedustelut:
Johtava ohjaaja Sinikka Sirviö, 050 343 3267. Parhaiten tavoitat minut arkisin klo 9-15 välisenä aikana.