Avoimet työpaikat: Haemme päivätoiminnan ohjaajaa

22082017

kesätyöseteli

Etsimme Ouluun
PÄIVÄTOIMINNAN OHJAAJAA
vammaispalveluihimme

Haemme Oulun Limingantullissa sijaitsevaan tehostetun asumispalvelun taloomme päivätoiminnan ohjaajaa. Vastaat Caritas Celestan moni- ja liikuntavammaisille asiakkaille suunnatun päivätoiminnan tavoitteellisesta suunnittelusta ja toteutuksesta yhdessä muun henkilöstön kanssa. Osallistut lisäksi talon arkiaskareisiin ja hoitotyöhön.

Tehtävän koulutusvaatimuksena on tehtävään soveltuva AMK-tutkinto (esim. sosionomi AMK tai toimintaterapeutti AMK). Arvostamme vahvaa ammatillista näkemystä päivätoiminnan kehittämiseksi, sekä hyviä yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja.

Työyhteisönä Caritas on jatkuvasti kehittyvä, ketterä ja yhteisöllinen, jossa tehdään tiimityötä hyvässä hengessä. Tarjoamme työntekijöillemme mahdollisuuden koulutuksiin, kannustavia henkilöstöetuja sekä aktiivista virkistystoimintaa.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa lokakuun alussa tai sopimuksen mukaan. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä. Tehtävässä on 4 kuukauden koeaika. Palkkaus on yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukainen. Lääkärintodistus soveltuvuudesta esitettävä ennen työn vastaanottamista ja hakijan on oltava rekisteröityneenä Terhikkiin/ Suosikkiin.

Hakeminen: Täytä 5.9. mennessä sähköinen hakemus.

Tiedustelut: Johtava ohjaaja Marjo Lokka, 050 330 6117. Parhaiten tavoitat minut arkisin klo 9-15 välisenä aikana.