Avoimet työpaikat: Haemme lähihoitajia Rovaniemelle

17082017

326-Yökuva-02_

Oululainen Caritas laajensi palvelutoimintaansa Rovaniemelle keväällä 2017. Lapinkatu 1:een avattu palvelutalo Caritas Rovaniemi tarjoaa erilaisia asumisen vaihtoehtoja ikäihmisille ja vammaisille tavallisesta vuokra-asumisesta tehostettuun palveluasumiseen, sekä kattavat palvelut ja vapaaehtoistoimintaa asumisen tueksi. Me haluamme, että yhteisömme ovat aktiivisia asumisen paikkoja, joissa on hyvä elää.

Haemme Rovaniemelle LÄHIHOITAJIA (2 tehtävää)
vammaisten asumispalveluyksiköihin

Tehtävän koulutusvaatimuksena on lähi- tai perushoitajan tutkinto. Arvostamme aiempaa kokemusta kehitysvamma- ja/tai neurologisesta vammaistyöstä. Työntekijänä olet asiakaspalveluhenkinen, joustava ja yhteistyötaitoinen.

Työyhteisönä Caritas on jatkuvasti kehittyvä, ketterä ja yhteisöllinen, jossa tehdään tiimityötä hyvässä hengessä. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan. Tehtävässä on 4 kuukauden koeaika. Palkkaus on yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukainen. Lääkärintodistus soveltuvuudesta esitettävä ennen työn vastaanottamista ja hakijan on oltava rekisteröityneenä Terhikkiin ja Suosikkiin.

Haku tehtävään sähköisesti 30.8. klo 16. mennessä.Linkki hakulomakkeeseen

Tiedustelut:

Sähköpostitse tai puhelimitse maanantaisin klo 13-15:
Yksikön päällikkö Nina Siira-Kuoksa puh. 045 675 9329, nina.siira-kuoksa@caritaslaiset.fi tai
Käytännön lähiesimies Marika Salmela puh. 044 468 4385, marika.salmela@caritaslaiset.fi