Avoimet työpaikat: Haemme henkilökohtaista avustajaa

16082017

avustaja

Haemme kehitysvammaisten palvelukoti Caritas Kompassiin
HENKILÖKOHTAISTA AVUSTAJAA

Haemme henkilökohtaista avustajaa kehitysvammaiselle nais- tai mieshenkilölle vapaa-ajan toimintaan ja harrastuksiin. Työtehtäviin kuuluvat mm. ulkoilu, elokuvissa käynti, avustaminen asioinnissa esimerkiksi kaupassa, erilaisissa liikuntamuodoissa ja harrastuksissa avustaminen (esim. uinti, keilaaminen, marjastus) jne. Avustamisen ajankohdat pohjautuvat asiakkaan tarpeisiin.

Avustaja on osa Caritas Kompassin henkilökuntaa, työpaikan osoite on Laivatori 1, Jääli. Avustamista voi tarpeen mukaan toteutua muissakin Caritaksen yksiköissä. Tehtävä ei edellytä tiettyä koulutusta, tärkeintä on kokemus vammaisten kanssa toimimisesta, reipas asenne ja kyky olla läsnä kehitysvammaisen asiakkaan arjessa. Tehtävään annetaan hyvä perehdytys ja avustajalla on aina tukenaan yksikön osaavat työkaverit.

Työsuhde on määräaikainen 31.12.2017 asti. Avustajan viikoittainen työtuntimäärä on 38,83. Työvuorot suunnitellaan 6 viikoksi kerrallaan. Työmuoto on jaksotyö ja kaksivuorotyö. Käytössämme on Yksityisen sosiaalipalvelualan TES (Palkka 1660,82 €/ kk).

HOX! Työ alkaa 21.8. tai mahdollisimman pian, joten toimi nopeasti. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hakemukset ja tiedustelut: Johanna Venninen, johtava ohjaaja, johanna.venninen@caritaslaiset.fi, p. 050 406 5041.